Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Recursos Humans

Recursos Humans

Personal de l'Ajuntament

Consulta la Plantilla d'empleats públics per al 2020 i dels anys anteriors i la renumeració del personal funcionari i laboral del 2021 (la del 2022 encara no s'ha aprovat pel plenari municipal), així com la Relació de llocs de treball (RLT).

Contractació Pública

Es poden consultar les convocatòries vigents, si n'hi ha, i les anteriors, al portal de transparència.

Càrrecs de confiança 
Cap de Gabinet d'Alcaldia i de Serveis Informatius: Laura Sancho Torné. Llicenciada en Periodisme per la UAB (2006) i màster en Direcció corporativa, esdeveniments i protocol per la UOC (2021). També ha iniciat els estudis de Ciències Polítiques i de l'Administració per la UB (129 crèdits) i ha cursat un màster en Cooperació Internacional i Acció Humanitària de l'Institut (2014). Ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional en l'àmbit de la comunicació institucional d'organitzacions no governamentals i administracions locals. Més informació sobre la seua remuneració econòmica.

Servei d'Intermediació Laboral

El Servei d’Intermediació Laboral pretén proporcionar als usuaris un treball adequat a les seves característiques i facilitar a les empreses els treballadors més apropiats als seus requeriments i necessitats.

Aquest servei està obert a tota la població entre els 16 als 65 anys i a totes les empreses (legalment constituïdes) que hi estiguin interessades.

Les persones interessades han de demanar cita prèvia al 977732013 preguntar per Judit Sancho o bé contactar a través del correu electrònic treball@alcanar.cat

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar