Alcanar.cat

Formulari de cerca

Cultura

Alcanar ha estat sempre un poble amb llarga tradició artística i cultural. El desenvolupament de les arts i la promoció de les festes arrelades a la nostra terra són fets que han anat sempre lligats al caràcter dels canareus i casencs. I així queda reflectit en les nombroses activitats programades al llarg de tot l‘any per l‘Ajuntament o per les diverses entitats del municipi.

Aquí podeu accedir a més informació sobre les biblioteques públiques d'Alcanar, on es desenvolupen la major part d'activitats culturals (activitats infantils, xerrades, presentació de llibres, exposicions, etc.).

El correu de contacte de la Regidoria de Cultura és cultura@alcanar.cat

Activitats anuals:

Tyrika, Festival Iber d'Alcanar

- Mostra "Art i flors als balcons"

- Cap de setmana de la ruta dels ibers a Alcanar

- Club de lectura de teatre

- Espai Narcís Galià

- Jornades de teatre de primavera

- Mostra de Poesia Oberta d’Alcanar

- Treballs arqueològics al jaciment de Sant Jaume

Notícies relacionades

25 de març: XIV Mostra Oberta de Poesia d'Alcanar

El pròxim dissabte, 25 de març, a partir de les 10 h, a la biblioteca Trinitari Fabregat d'Alcanar, tindrà lloc la Mostra de Poesia Oberta d'Alcanar.

La programació especial d’inauguració de l’Auditori començarà el 29 de març

La vesprada del 17 de març, a la sala menuda del Teatre Auditori José Antonio Valls Subirats, d'Alcanar, es va presentar el calendari de la inauguració del nou equipament i la programació especial...

Exposició "Una mirada en 3D a les Oliveres mil·lenàries" al Casal civic Trinitari Bel d'Alcanar

El Casal Trinitari Bel d'Alcanar acull l’exposició 'Una mirada en 3D a les oliveres mil·lenàries del Territori Sénia'  del 4 al 18 de març.  La mostra forma part del projecte Valsipam (...

Inscripcions tancades a la XIV Mostra Oberta de Poesia a Alcanar

La XIV Mostra Oberta de Poesia d'Alcanar ha tancat les inscripcions perquè ja s'ha assolit el nombre màxim, 30 persones, per rigorós ordre de recepció de poemes.

Èxit d'assistència a la inauguració de la desena edició del pessebre monumental d'Alcanar

Va ser el passat diumenge, 11 de desembre, quan va tenir lloc la inauguració del pessebre monumental. Junt amb l'encesa de llums aquest acte marca l'inici de les festes nadalenques.


Pàgines