Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Servei intermediació laboral

Servei intermediació laboral

Servei intermediació laboral

- Descripció: 
Servei Intermediació Laboral: pretén proporcionar als usuaris un treball adequat a les seves característiques i facilitar a les empreses els treballadors més apropiats als seus requeriments i necessitats. Aquest servei està obert a tota la població entre els 16 als 65 anys i a totes les empreses (legalment constituïdes) que hi estiguin interessades.
Servei d’orientació Laboral: té la finalitat de detectar les necessitats del demandant d’ocupació de cara al mercat laboral, per a situar a cada persona en l’àmbit professional més idoni d’acord amb les seves característiques (formació, característiques personals, expectatives laborals, etc.) i el seu entorn socioeconòmic.
Servei D’autoservei del SOC: l’Ajuntament d’Alcanar disposa d’un Punt d’Autoservei del SOC (PAS), que permet que els ciutadans puguin accedir a algunes de les informacions i tràmits que es duen a terme a les oficines de Treball. D’aquesta manera, s’estalvia temps, cues innecessàries i evita la necessitat de desplaçar-se a l’Oficina de Treball d’Amposta. (Renovació de la demanda d’ocupació, Obtenció d’alguns informes d’ocupació, informació i preinscripció de cursos de formació i ofertes de treball…)
Montsià Actiu  és una iniciativa de desenvolupament econòmic local per a l'acompanyament i creixement personal. 

- A qui es dirigeix: a tota la població entre els 16 als 65 anys i a totes les empreses (legalment constituïdes) que hi estiguin interessades.
- Adreça: C/ Generalitat, 10 // 977 73 20 13 // desenvolupament@alcanar.cat (cita prèvia)
- Horari: (cita prèvia)