Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Antonio Castro Ruiz

Antonio Castro Ruiz


Càrrec:
regidor a l'oposició

Pertany al govern: no

Partit polític: JUNTS - CM 

Biografia: nascut a Alcanar el 14 de novembre de 1962, casat amb dos fills. Empresari de la construcció del ram de pintura i decoració des de l'any 1985. 

S'ha format en prevenció de riscos laborals (Previatec d'Alcanar, Mapfre serveis de prevencions de Tarragona, Gefa prevenció Tortosa). També ha realitzat cursos de direcció i encarregat d'obra i de topografia i replantejament d'obra a Tortosa (FEGCO). Així mateix, ha realitzat dos cursos de grau mitjà de formació d'alts càrrecs electes a la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Ha estat regidor de l'Ajuntament d'Alcanar de l'any 1995 al 2007. Del 1999 al 2003 va assumir, des del govern, les regidories d'Obres i Serveis, Brigada Municipal d'Obres, Ensenyament i Responsable del Cementiri. Del 2007 al 2011 va ser president de la Comissió de festes de l'Ajuntament d'Alcanar. En l'actualitat és president del gremi de pintors de Tarragona i eventualment president de la Federació d'Empresaris Pintors de Catalunya (FEPIC).

Li agrada la música, l'esport i viatjar. És membre directiu i cantaire del Cor Iúbilo d'Alcanar, i membre de la Junta d'Administració del Remei. Ha estat membre de pastoral penitenciària i Caritas d'Alcanar i ha participat en diferents festivals de música populars.

Ha estat jugador de futbol fins als 23 anys, després entrenador de futbol en categories base durant cinc anys, ha estat fundador i entrenador de l'equip femení de futbol d'Alcanar. Practica bàsquet i atletisme, les aficions dels seus fills. També és aficionat a fer sortides a peu per la muntanya i a fer espeleologia. 

Contacte: acastro@alcanar.cat

Declaració: patrimonial i  d'activitats. (informació no proporcionada pel regidor)

Retribucions:  Inclòs dintre el règim d’indemnitzacions, com a membre de la Corporació, per assistència a:

- Ple 250,00 euros/sessió
- Comissións Informatives 100,00 euros/sessió