Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Trajectòria professional Rosa Raga

Trajectòria professional Rosa Raga

- 1974-1979: Treballadora social a la Diputació de Barcelona, assignada a la Clínica Mental de Santa Coloma de Gramenet.

- 1979-1981: El Departament de Sanitat de la Generalitat li encarrega de fer un estudi per tot Catalunya per a "registrar" tots els equipaments socials del territori, després de la creació de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS). És la responsable de la publicació que fa referència a persones grans.

- 1981: Inicia durant sis mesos els serveis socials a la comarca del Montsià i és la responsable d'Alcanar, la Sénia, la Galera, Godall, Santa Bàrbara i Ulldecona.

- 1981-1987: La Diputació reorganitza l'organigrama de Serveis Socials i obté un lloc de comandament d'anàlisi i seguiment institucional, en què ha de valorar, proposar ingressos i adjudicar places a diferents centres on la Diputació té convenis per a atendre persones ingressades amb diferents graus de retard mental.

Alhora és la responsable tècnica de tot el que fa referència a persones amb disminució, els equipaments i el disseny de noves actuacions a la Comissió de Serveis Socials de la Diputació.

- 1984-1985: Responsable d'un dels equips de suport municipal que es creen per a donar resposta a les necessitats d'assessorament en matèria de serveis socials a les comarques de Barcelona.

- 1985-1987: Guanya per concurs la plaça de directora de la Residència Psicopedagògica Mundet, on és alhora la interlocutora amb l'ICASS per a tot allò que fa referència a persones amb discapacitat, i continua essent la tècnica de la Comissió de Serveis Socials de la Diputació.

- 1987: Passa definitivament a la Generalitat, ocupant el lloc de directora del Centre d'Atenció Especialitzada Can Ruti, de Badalona, que és un centre de referència, totalment públic, d'atenció a persones amb un grau molt profund de dependència, que col•labora amb altres entitats per a la creació de nous centres.

- 1993-1996: Passa a ocupar en comissió de serveis la plaça de responsable de tots els centres d’atenció a les persones amb discapacitat (CAD) de Catalunya.

- 1997: Guanya per concurs la plaça de directora de la Residència de Gent Gran de Reus, on treballa fins a la seua jubilació, l'any 2017.

- 1999–2001: Ocupa en comissió de serveis la plaça de directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família per a tota la província de Tarragona. I el 2002, com a responsable de la Secretaria d'Esports al Tarragonès, ja que s'havien creat les delegacions de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.

Durant la seua estada a Reus, és regidora de l'ajuntament durant una legislatura (1999- 2003) i està adscrita a l'Àrea de Serveis Socials i a l'empresa pública Reus Transport.

Ha format part de diferents entitats social i culturals.

És patrona de la Fundació Pere Mata i vocal del patronat que la gestiona.

Actualment ocupa la presidència de l'Associació de Mestresses de Casa d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja.

Notícies relacionades

Qüestionari de satisfacció amb els serveis públics d'Alcanar durant l'any 2023

L’Ajuntament d’Alcanar compta amb Cartes de Serveis de diferents àrees de treball com l'Oficina de Turisme, l'Oficina d'Atenció Ciutadana, el Servei d'Intermediació Laboral, la Biblioteca...

Enquesta d'opinió a la ciutadania sobre l'àrea de comunicació de l'Ajuntament d'Alcanar durant l'any 2023

La comunicació institucional és una de les funcions inherents a la gestió pública i a l’activitat administrativa.

Qüestionari de satisfacció amb els serveis públics d'Alcanar 2022

L’Ajuntament d’Alcanar compta amb Cartes de Serveis de diferents àrees de treball com l'Oficina de Turisme, l'Oficina d'Atenció Ciutadana, el Servei d'Intermediació Laboral, la Biblioteca...

La gestió de les inundacions d'Alcanar té un paper rellevant en el Dia de la Protecció Civil de Catalunya 2022

El dissabte, 15 d'octubre, va tenir lloc a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) la celebració del Dia de la Protecció Civil de Catalunya 2022.

Enquesta d'opinió a la ciutadania sobre l'àrea de comunicació de l'Ajuntament d'Alcanar

La comunicació institucional és una de les funcions inherents a la gestió pública i a l’activitat administrativa.


Pàgines