Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Programa de competivitat empresarial

Programa de competivitat empresarial

Programa de competivitat empresarial

- Descripció: El Programa de Competitivitat Empresarial, impulsat per l'Àrea de Desenvolupament Local, té per objectiu contribuir a la millora de la competitivitat del teixit productiu del municipi.
El Programa posa a disposició d'empreses, autònoms i emprenedors una oferta formativa de qualitat, ajustada a les demandes reals, assequible econòmicament i sense la necessitat de desplaçar-se.
El pla està estructurat en tres grans eixos, el suport a la citricultura,  els cursos per a l'obtenció de carnets professionals, i les càpsules de màrqueting enfocades a la petita empresa i el comerç per gestionar un negoci de manera planificada i orientada al client.
Aquest projecte és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i el teixit empresarial d’Alcanar, que mitjançant diferents taules de treball ha posat de manifest les seues necessitats formatives. També compta amb la implicació i el suport de docents que contribueixen en el disseny de les accions de la programació de cadascuna de les edicions.
- A qui es dirigeix: A tots els públics
- Adreça: C/ Generalitat, 10 // 977 73 20 13 // desenvolupament@alcanar.cat