Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies XI Certamen de Treballs de Recerca a Alcanar

XI Certamen de Treballs de Recerca a Alcanar

| Educació

L'Ajuntament d'Alcanar, amb la col·laboració de la coordinació pedagògica de l'Institut Sòl-de-Riu, un any més, organitza els premis als treballs de recerca de 2n de batxillerat per tal de reconéixer l'esforç dels xics i xiques en aquesta primera experiència de recerca. Així, es pretén posar en valor el treball que desenvolupen els centres educatius de secundària i difondre les investigacions sobre el nostre municipi, publicant-les al bloc de la Biblioteca pública Trinitari Fabregat d'Alcanar. El Certamen tindrà lloc el dimarts, 5 de juliol, a les 20 h, a la biblioteca de les Cases.

El treball de recerca és un conjunt d'activitats estructurades i orientades a la investigació que realitza tot l'alumnat de batxillerat amb l'orientació i seguiment del professorat per tal de consolidar la competència en recerca. Es pot emmarcar dins un àmbit disciplinari, o pot ser interdisciplinari o transversal.

Enguany, com a novetat, el mateix dia que es presentaran els guanyadors i guanyadores del premi als millors treballs de recerca, es durà a terme també la cessió de treballs a la biblioteca Trinitari Fabregat d'Alcanar per tal que siguen incorporats al fons de col·lecció cocal i publicats al bloc de la Biblioteca per a la seua difusió.

Els treballs que es presenten en aquesta edició són:

- L'aixecament d'un pont: de la ment al traç. Anna Santos.
- El meu poble. Júlia Escla.
- La interacció entre els mosquits i els humans a les TE. Mar Sancho.
- Del bosc a taula des de 1995. Joan Raga.
- CuinArt. Sara Porres.
- Tot allò bell és bo? I allò bo és bell? Medalina Buclis.
- La influència de la lluna en la germinació. Alba Garcia
- Salut mental i Covid-19. Elena Andrada.

El Certamen de Treballs de Recerca d'Alcanar va crear-se amb la finalitat de fomentar la investigació en l'àmbit local dels alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Sòl de Riu d'Alcanar i alhora reconéixer l'esforç, la feina ben feta i l'excel·lència acadèmica, així com el reconeixement del poble.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar