Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Xerrada informativa sobre els ajuts leader per a empresaris i emprenedors

Xerrada informativa sobre els ajuts leader per a empresaris i emprenedors

| Economia

El pròxim dimecres dia 9 de novembre a les 19 h, a Serveis Agraris d’Alcanar, tindrà lloc una sessió informativa sobre els ajuts LEADER, destinada a empresaris i emprenedors que portin a terme activitats econòmiques que fomenten el desenvolupament rural i que busquen generar activitat econòmica. A la xerrada hi participaran el sr. Rubén Alegria, gerent del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, el sr. Alfons Montserrat, Alcalde d’Alcanar, i el/la representant d'una de les empreses que van obtenir finançament en l'anterior convocatòria.

Els ajuts LEADER formen part del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya (2014-2020), cofinançat pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

En les properes setmanes es publicarà la nova convocatòria Leader 2020, es preveu que els ajuts s’implementen en projectes que contribueixen a la diversificació econòmica i a la creació o el manteniment de llocs de treball, principalment de dones i joves, en àmbits com la creació i el desenvolupament de microempreses i pimes, la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris, el foment d’activitats turístiques i la conservació i millora del patrimoni rural.