Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Viu la revetlla de Sant Joan d'Alcanar i les Cases

Viu la revetlla de Sant Joan d'Alcanar i les Cases

| activitats

L'Ajuntament d'Alcanar i diferents entitats del municipi han preparat una programació variada per a celebrar la Revetlla de Sant Joan a Alcanar i les Cases combinant tradició, lleure i música.

Serà aquesta tarda a les 16.30 h quan es rebrà la flama del Canigó a Sòl de Riu per part d’Òmnium Cultural i des d'aquí s'entregarà a Acció Cultural de la Comunitat Valenciana.  La flama del Canigó arribarà a la plaça de la Bassa a les 7 de la tarda, seguidament hi haurà el repartiment de la coca i un espectacle d'animació infantil.

A les Cases, la festivitat començarà a 21.30 h amb l'actuació del circ amb hula-hops "Breaking broken dreams", a la plaça del Barranc. Les entrades tenen un cost d'un euro i es poden adquirir a l'Ajuntament i a l'Oficina de Turisme de les Cases.

A les 22.15 h arribarà la flama del Canigó i es llegirà el manifest a la plaça de Sant Pere. Per acabar la revetlla hi haurà una actuació recital amb el "Trio musical hechizo" i posteriorment es repartirà la coca de Sant Joan al recinte portuari.

Tothom hi està convidat, us hi esperem!

Tots els actes són organitzats per l’Ajuntament d’Alcanar amb la col·laboració de la Colla Gegantera i de Dolçainers d’Alcanar, el CIPTE, el Femení Alcanar C.F  la Comissió d’Entitats de les Cases i l’Associació de Veïns les Cases.

L’Ajuntament d’Alcanar s’afegeix a les recomanacions i pautes que es marquen des del departament d’Interior i Protecció Civil mitjançant la campanya divulgativa Revetlles amb precaució amb l’objectiu de minimitzar els riscos que comporta l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres. Així mateix, s'informa que les persones que vulguen realitzar una foguera de Sant Joan  han de sol·licitar l'autorització a les oficines de l'Edifici de  Serveis Agraris d'Alcanar.

>> Consulta el cartell amb els actes organitzats a Alcanar.

>> Consulta el cartell amb els actes organitzats a les Cases d'Alcanar.