Alcanar.cat

Formulari de cerca

Viu la Platja del Marjal!

| Turisme

El pròxim dissabte 25 de juny apunta't a la neteja de la Platja del Marjal, ella t'ho agrairà. A més, l'Ajuntament d'Alcanar, en col·laboració amb Paddle Van Delta Sup School i  Serviesport, et convida a participar en una jornada cívica i lúdica vora la mar que inclou activitats per a grans i menuts.

El 25 de juny, a partir de les 9.30h. i fins les 13.30h., un any més, es portarà a terme la neteja de la platja de les Cases del Marjal, el punt de trobada serà el punt central del servei de Socorrisme. L'objectiu és deixar la platja ben bonica amb vista a l'inici de la temporada de bany. Qualsevol persona amb ganes de col·laborar hi serà benvinguda, també hi haurà un refrigeri per a totes les persones voluntàries.

Al mateix lloc, a les 10.30h. s'iniciaran diferents activitats infantils en el marc de la “Setmana de l'energia”, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica com a camí per avançar cap a un escenari de consum energètic responsable que contribueixi a assegurar un sistema energètic sostenible en línia amb els objectius europeus.

Seguidament se celebrarà una xerrada oberta a tothom sobre “Conscienciació ambiental i primers auxilis”. I és que la preservació del medi ambient i una actitud responsable en la utilització dels recursos naturals són factors claus per poder coexistir amb la natura i la biodiversitat. D'altra banda, els primers auxilis tenen una gran potencialitat per ser la primera assistència en cas de situació d'emergència.

Finalment, a les 13.30h. tindrà lloc la Hissada de Bandera Blava al punt central del Servei de Salvament, el distintiu  que un any més hem rebut per la qualitat de les platges del nostre terme municipal. La Bandera Blava és un guardó anual i un sistema de certificació de qualitat ambiental atorgat per la Fundació Europea d'Educació Ambiental (FEE) i que la Platja de Les Cases- Marjal obté des de l'any 1994. Aquesta iniciativa promou i premia la participació en iniciatives ambientals voluntàries de les autoritats municipals i els agents del sector turístic. Els criteris per tal d’obtenir la Bandera Blava són: qualitat de les aigües de bany, informació i educació ambiental, gestió ambiental i seguretat, serveis i instal.lacions.

Us hi esperem, no hi falteu!

Prem AQUÍ per veure el cartell