Alcanar.cat

Formulari de cerca

Virtufestes de maig 2020

| covid-19

L'esperit de les festes de maig està present en totes les persones del municipi: en aquells que els agrada anar als bous i sopar als 'xiringuitos', en els fanàtics musicals del Casalet Jove, en les famílies que esperen les diferents exhibicions i tallers per als menuts de casa, en els seguidors de les bandes de música, etc.

Malauradament, enguany no ens podrem retrobar en les tardes assolellades del mes de maig perquè les restriccions imposades per la crisi sanitària causada per la covid-19 ens ho impedeixen. A més, com sabeu, el pressupost de les festes d'enguany es destinarà a mesures per a alleugerir l'impacte econòmic provocat per la crisi del coronavirus.

No obstant això, des de l'anunci de la suspensió de les festes, amb el suport de la ciutadania i les entitats promotores, l'Ajuntament ha organitzat les virtufestes de maig, que inclouen un ventall de propostes per a seguir des de casa, a través de les xarxes socials i de les terrasses i balcons de tota la gent d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja. D'aquesta manera es pretén aproximar-nos a una bona part de les activitats que haurien format part de la programació de les festes de maig.

En aquest sentit, els organitzadors de les virtufestes animen tothom a guarnir les terrasses i balcons de casa amb motius que us evoquen les festes de maig i a passar-ho el millor que pugueu malgrat les circumstàncies que estem vivint.

El consistori agraeix l'impuls de la ciutadania i les entitats promotores de les festes de maig per col•laborar de forma altruista amb la Regidoria de Festes amb l'únic l'objectiu de fer possible les virtufestes de maig.

Consulteu la programació completa.