Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Vine al mercat: Compra i et convidem a les X Jornades Gastronòmiques del llagostí

Vine al mercat: Compra i et convidem a les X Jornades Gastronòmiques del llagostí

| Turisme, Avisos, gastronomia

Comprar al mercat municipal té premi, en concret un dinar o sopar doble. L’Ajuntament d’Alcanar, el Col·lectiu Gastronòmic d'Alcanar i les Cases, i  el conjunt de paradistes del mercat  municipal han impulsat, un any més, la campanya “Vine al mercat:  Compra i et convidem a les X Jornades Gastronòmiques del llagostí” amb l’objectiu que els clients i clientes del mercat puguen guanyar menús dobles per a restaurants del Col•lectiu. D’aquesta manera també es vol fomentar les compres al mercat municipal per tal d'afavorir la compra local i de proximitat.  

En el marc de la campanya, durant dos setmanes consecutives se sortejaran quatre menús dobles d'alguns dels restaurants que participen de les X Jornades Gastronòmiques del Llagostí, que enguany se celebren del 27 de maig al 19 de juny. Durant la primera setmana de juny, el divendres 3 de juny, es realitzarà el primer del sorteig i, el pròxim divendres, 10 de juny, tindrà lloc el segon dels sorteigs.  

Jordi Monfort, regidor de Turisme de l'Ajuntament d'Alcanar, recorda que "en el context actual, i tal com es recull en el pla de govern, potenciar el comerç local és prioritari perquè fer poble és també comprar proximitat". En aquest sentit, Monfort anima tothom "a fer les compres al mercat i entrar en els diferents sortejos”. 

Per a participar, la clientela del mercat ha de dipositar una butlleta complimentada amb les seues dades. I així, entrarà al sorteig d’aquests menús, el qual es farà a través d’Alcanar Ràdio. El paradista Miguel Ángel Barrera serà l’encarregat de repartir sort cada setmana: ”agafarem els paperets de la gent que ha vingut a comprar i sortejarem els restaurants i els clients al mateix temps.” Les persones guanyadores rebran una trucada telefònica.

Paral·lelament, les dos primeres setmanes de juny Alcanar Ràdio farà un concurs setmanal entre les persones oients per a regalar un menú doble. En total des de l'emisora local es premiarà amb dos menús dobles.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar