Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Vine al mercat: Compra i et convidem a les IX Jornades Gastronòmiques del llagostí

Vine al mercat: Compra i et convidem a les IX Jornades Gastronòmiques del llagostí

| Turisme, Avisos

Comprar al mercat municipal té premi, en concret un dinar o sopar doble. L’Ajuntament d’Alcanar, el Col·lectiu Gastronòmic d'Alcanar i les Cases, i  el conjunt de paradistes del mercat  municipal han impulsat, un any més, la campanya “Vine al mercat:  Compra i et convidem a les IX Jornades Gastronòmiques del llagostí” amb l’objectiu que els clients i clientes del mercat puguen guanyar menús dobles per a restaurants del Col•lectiu. D’aquesta manera també es vol fomentar les compres al mercat municipal per tal d'afavorir la compra local i de proximitat.  

En el marc de la campanya, durant tres setmanes consecutives se sortejaran cinc menús dobles d'alguns dels restaurants que participen de les IX Jornades Gastronòmiques del Llagostí, que enguany se celebren  del 28 de maig al 22 de juny. Durant la primera setmana de juny, del 31 de maig al 6 de juny, es faran dos sortejos i la segona setmana, del 7 al 13 de juny, uns altres dos sortejos. Finalment, del 14 de juny al 20 de juny, un últim sorteig de dos menús dobles.

Jordi Monfort, regidor de Turisme de l'Ajuntament d'Alcanar, recorda que "en el context actual, i tal com es recull en el pla de govern, potenciar el comerç local és prioritari perquè fer poble és també comprar proximitat. En aquest sentit, Monfort anima tothom "a fer les compres al mercat i entrar en els diferents sortejos”

Per a participar, la clientela del mercat ha de dipositar una butlleta complimentada amb les seues dades. I així, entrarà al sorteig d’aquests menús, el qual es farà a través d’Alcanar Ràdio. El paradista Miguel Ángel Barrera serà l’encarregat de repartir sort cada setmana: ”agafarem els paperets de la gent que ha vingut a comprar i sortejarem els restaurants i els clients al mateix temps.” Les persones guanyadores rebran una trucada telefònica.

Paral·lelament, les tres primeres setmanes de juny Alcanar Ràdio farà un concurs setmanal entres les persones oients per a regalar un menú doble. En total des de l'emisora local es premiarà amb tres menús dobles.

 

 

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar