Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies 'Troba l’intrús', la campanya d’Alcabàs per a promoure el comerç local al voltant de Sant Jordi

'Troba l’intrús', la campanya d’Alcabàs per a promoure el comerç local al voltant de Sant Jordi

| Economia

Alcabàs!, l’app impulsada per l’Àrea de Desenvolupament Local, ha preparat, amb motiu de la celebració de Sant Jordi, una acció al voltant de la Diada amb el títol “Troba l’intrús”. L’acció vol acostar la ciutadania als comerços del municipi, motivant la creació de vincles entre clients i comerços per a aconseguir una sensació de proximitat que només es troba al comerç local.

Sant Jordi és la festa per excel•lència de la rosa i el llibre. En aquest dia tan senyalat, les floristeries i les llibreries surten al carrer per a arramblar-se a les persones que volen fer un regal. En la majoria de municipis de Catalunya es crea l’ambient d’un dia festiu, amb molta afluència de gent. Tot i això, la resta d’establiments no en surten tan beneficiats.

Amb la intenció que tots els comerços adherits a Alcabàs! es puguen involucrar en la festa per a ser partícips d’un dia tan especial i aprofitar-ne els avantatges, s’ha engegat aquesta campanya, que estarà vigent fins al dissabte 23 d’abril.

Alcanar té un gran llegat d’autors i autores que han anat deixant obres molt valuoses que conviuen amb els llibres més actuals. Per tal de posar en valor les obres canareves i donar-los visibilitat, aquests dies els protagonistes seran els llibres de les autores i els autors locals.

Els establiments adherits a la campanya exposen als aparadors un d’aquests llibres locals, juntament amb un fragment de text escrit al vidre. Així, tot fent un passeig pels carrers del poble, podem anar veient la gran varietat i qualitat d’obres que han estat, són i seran part de la història i la cultura del municipi. Fent aquest passeig, però, ens podem adonar que un dels llibres exposats no correspon a cap autor ni cap autora d’Alcanar.

Tothom que descobrisca quin és aquest llibre, o en quin establiment s’amaga, pot enviar la seua resposta mitjançant un missatge directe a les xarxes socials d’Alcabàs (alcabas.alcanar) o via WhatssApp al número 664 397 554. El dilluns 25 d’abril, una vegada s’hagen arreplegat totes les respostes, es farà un sorteig d’un lot de llibres per cortesia de la Biblioteca Pública Trinitari Fabregat.