Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Tret de sortida al bloc formatiu sobre màrqueting dins el Programa de Competitivitat Empresarial

Tret de sortida al bloc formatiu sobre màrqueting dins el Programa de Competitivitat Empresarial

| Economia

Aquest matí s'ha impartit la primera acció formativa sobre màrqueting per a la petita empresa i el comerç local amb un curs sobre neuromarquèting i la neurovenda, dins el Programa de Competitivitat Empresarial de l'Ajuntament d'Alcanar.

Dins d'aquest àmbit s'han programat quatre tallers independents que es desenvoluparan els mesos de maig i juny, centrats en els aspectes més significatius d'allò que cal tenir en compte per a dirigir un negoci i assolir la satisfacció del client. Les inscripcions a aquests cursos estan obertes i les places són limitades.

Programa de Competitivitat Empresarial

El Programa de Competitivitat Empresarial és un projecte de l'Àrea de Desenvolupament Local pensat per a millorar la competitivitat del teixit productiu i l'ocupabilitat de les persones que es troben en procés de recerca de feina, posant a disposició de tots ells una oferta formativa de qualitat i ajustada a les seues necessitats.

En aquest sentit, al llarg de l'any es realitzaran diversos tallers sobre citricultura, cursos per a l'obtenció de carnets professionals, formació professionalitzadora, accions de suport al comerç, etc., amb l'objectiu de donar suport als diferents sectors productius del municipi

Aquest projecte, pioner al territori, és fruit de la col·laboració entre el consistori i el teixit productiu i compta amb la implicació d'equips docents de primer nivell. Segons Jordi Monfort, regidor de l'àrea, "l'Ajuntament ha apostat de manera decidida pel programa, ja que entenem que la formació continuada i l'adquisició de noves competències, metodologies i sistemes de treball resulta més necessària que mai per tal d'afrontar amb majors garanties els reptes als quals han de fer front el sector agrari, la petita empresa i el comerç de proximitat".

>> Consulta el díptic del Programa de Competitivitat Empresarial 2018.