Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Tot preparat a Alcanar per a celebrar una jornada de Sant Joan diferent

Tot preparat a Alcanar per a celebrar una jornada de Sant Joan diferent

| activitats

A partir d’avui s’activa un dispositiu policial a les zones turístiques que s’allargarà fins a la celebració de la revetlla

Sant Joan és una festa especial a Alcanar, però enguany el municipi la viurà d'una manera peculiar. Tot i que les platges estaran obertes, no hi haurà revetlles, fogueres ni aglomeracions perquè la norma no permet aquest tipus de celebracions, ja que no es podrien garantir les mesures d’autoprotecció i seguretat.

Els bars i restaurants operaran seguint els protocols que marquen les autoritats competents i, malgrat que es pot anar a la platja, es recomana que es faça en grups reduïts d’amics o familiars. Jordi Bort, regidor de Governació, explica que “cal seguir les mesures de protecció i higiene i no compartir menjar ni estris a l’hora dels àpats.”

Així mateix, recalca que “l’ús de gel hidroalcohòlic és incompatible amb els petards”, per això, fa una “crida a la prudència de les persones que vulguen viure la revetlla amb petards. Poden rentar-se les mans amb aigua i sabó o deixar una estona entre l’ús del gel i la utilització dels petards.” També recorda que “com tots els anys, s’instal•larà la caseta de venda de petards a la plaça Lluís Companys d’Alcanar, d’aquesta manera es poden fer recomanacions i  supervisar si les persones que en compren són majors d’edat”.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar, remarca que “el consistori treballa perquè la revetlla es gaudisca en grups reduïts i amb la màxima seguretat, per aquest motiu, la Policia Local d’Alcanar tindrà dispositius preparats per si cal desallotjar una platja sobreocupada o crear espais de seguretat, especialment a la zona de les Cases”. També s’ha activitat el reforç de l’ambulància.

Així mateix, s’ha previst un dispositiu policial especial que començarà avui divendres per vetllar perquè es complisquen les mesures de prevenció per a una platja segura. “Tenim quilòmetres de platja, si la gent és responsable com ho ha estat fins ara no hi ha d’haver cap problema”, conclou el regidor de Governació.

Recorda les mesures de prevenció davant la COVID-19 per a unes platges segures.