Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies S'obre la convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans corresponent a l'any 2022.

S'obre la convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans corresponent a l'any 2022.

| Acció Social

L'any passat 84 persones d'Alcanar es van beneficar d'un ajut al lloguer dirigit a adults, menors de 35 anys o gent gran, mentre que l'any 2020 van ser 80 les famílies del municipi que es van beneficiar d'aquestes ajudes.

Enguany es torna a obrir la convocatòria d'ajuts per al pagament del lloguer per a persones grans. Per poder accedir a aquesta classe de subvencions hi han uns requisits que s'han de complir. En el cas de les persones que estan de lloguer en algun municipi de les Terres de l'Ebre per accedir-hi a la subvenció no poden estar pagant més de 400 euros al mes de lloguer. Per a famílies nombroses i per a unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat i barem favorable, l'import màxim de lloguer mensual és de 900 euros.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 29 d'abril de 2022.

>> Pots consultar la resolució fent clic aquí

>> Per a més informació podeu trucar al Consell Comarcal del Montsià 977 70 43 71. Podeu demanar cita prèvia a: http://www.montsia.cat/cita-previa

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar