Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies S'inicien les obres de reparació del paviment de la calçada del Camí Ample

S'inicien les obres de reparació del paviment de la calçada del Camí Ample

| Urbanisme

Demà dijous, 3 de març, comencen les obres de reparació de la calçada del Camí Ample, destinada al pas de vehicles. El seu paviment es troba en mal estat pel constant pas de vehicles, uns danys que es van agreujar amb els aiguats del mes de setembre de l'any passat.

De fet, el mes de juny de 2021 els Serveis Tècnics de l'Ajuntament van redactar la memòria de l'actuació que calia fer i es van enviar invitacions als constructors locals. Finalment, després dels mesos d'aturada a causa dels aiguats, ara es poden reemprende les obres i les executarà una empresa del municipi.

"Els treballs consistiran a retirar la base de sorra ubicada sota les llambordes, ficar-hi formigó i tornar a col•locar-les amb base de morter per tal que queden subjectes", explica Ivette Fibla, regidora de l'àrea. La previsió és que les obres duren entre quatre i cinc setmanes.

Fruit de la coordinació entre la Policia Local i els Serveis Tècnics de l'Ajuntament, el trànsit no es tallarà, tal com s'indica a la imatge, el flux de vehicles es desviarà per la part on habitualment s'ubica l'aparcament, tot i que es recomana minimitzar el pas per la zona del Camí Ample i fer ús d'altres vies alternatives.

Cal remarcar que durant les obres es coordinarà l'accés de vehicles des del carrer de la Bassa cap al carrer Almenara a través del Camí Ample, però aquests no tindran accés al camí Ample des dels carrers perpendiculars, ja que a causa de les obres no es poden garantir les maniobres amb seguretat i sense afectacions.

Així mateix, "abans de l'inici de les obres s'han fet reunions veïnals per a informar de l'actuació i garantir l'accés dels vehicles de les empreses que proveeixen de productes als diferents comerços del camí Ample", afegeix la regidora.

El consistori agraeix la col•laboració ciutadana i demana a tothom que disculpe les molèsties que aquests treballs temporals de reforma i millora puguen ocasionar.