Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies S'incrementa el nombre de places dels casals d'estiu

S'incrementa el nombre de places dels casals d'estiu

| Joventut

Aquest estiu l'oferta de casals per als xiquets i xiquetes del municipi ha augmentat significativament. La majoria s'han fet en equipaments públics.

A més, enguany la temàtica dels casals també ha estat més diversa. En total n’hi ha hagut nou: la Vileta dels Xiquets, el de l’AMPA de l'Escola Joan Baptista Serra i Edukalia, el Casal d'Estiu de les Cases, l'Escola d'Estiu del Club Bàsquet Alcanar, el Summer Morning del Velum Aules, el Campus de Mar del Club Nàutic Alcanar, el VI Campus de Futbol Manel Royo, el Campus d'Estiu del Club Pàdel i Tenis Serramar, i les Estades Esportives del CEM La Fanecada.

Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcanar s'ha assessorat les entitats o empreses impulsores dels campus pel que fa a la normativa que cal seguir i també sobre els protocols covid-19 del Procicat que tots els casals han de complir. A més, el consistori ha proveït els casals de botelletes de gel hidroalcohòlic en format individual per als xiquets i monitors participants.

La regidora de l'àrea, Meritxell Ulldemolins, comenta que des de la Regidoria de Joventut "estem agraïdes pel treball i la implicació dels diferents promotors dels casals dels més menuts". 

Curs de premonitoratge a Alcanar

El 2 de juliol va finalitzar el Curs de premonitoratge, impulsat pel Consell Comarcal del Montsià, que durant unes setmanes es va celebrar a l'Edifici dels Serveis Agraris d'Alcanar.

Les 25 persones joves participants han aconseguit el títol corresponent que les habilita per a donar un suport adequat en el desenvolupament d'activitats de lleure educatiu.

La regidora de Joventut i Participació Ciutadania explica la relació entre l'augment del nombre de casals i el fet que els adolescents del municipi es formen en aquesta matèria: "És molt important fomentar el lleure educatiu i, a més, és un goig veure que el jovent del municipi es forma per a poder treballar de monitors en els casals. Estem segurs que l'experiència ha estat tot un èxit. Enhorabona a tots els participants!".