Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Segon ‘Tast de primavera a Alcanar’, la programació alternativa a les festes de maig

Segon ‘Tast de primavera a Alcanar’, la programació alternativa a les festes de maig

| Festes majors

Un any més no ha estat possible celebrar les festes de maig a causa de les restriccions dictades per la Generalitat, a tota Catalunya, per tal de frenar l'expansió de la pandèmia de covid-19. No obstant això, l'Ajuntament d'Alcanar ha preparat una programació cultural per al dos caps de setmana en què s’haurien celebrat les festes de Sant Isidre, seguint les mesures de seguretat i protecció que marca el Procicat.

El divendres, 14 de maig, s’iniciarà la programació del segon cap de setmana amb el contacontes “Quin sabor té la lluna?” per als menors de 12 anys, que tindrà lloc a les 11.30 h al verger de la Mestra Gual.  A la tarda, a les 17 h, a la plaça Lluís Companys, els xiquets i xiquetes podran ser membres d’un circ i aprendre a fer malabars i altres espectacles propis dels circs. I, a les 21 h, a la plaça del Mirador, Pop ladies farà un concert en clau de dona amb Sandra Polop d’Operación Triunfo.

El dissabte, 15 de maig, festivitat de Sant Isidre, la festa arrancarà amb un concert de l’orquestra Atalaia, "Música de revetlla". I a les 19 h,  al verger de la Mestra Gual, el cantautor valencià Feliu Ventura presentarà el seu nou disc, “Convocatòria”. A les, 20.30 h, l’orquestra Atalaia tornarà a fer un concert a la plaça Lluís Companys, "El color de l'esperança. Tour 2021”

Diumenge 16 estarà dedicat  exclusivament als menuts de casa. A les 11.30 h, a la plaça del Mirador, la cantautora i contadora d'històries sorprenents, Lali Begood, presentarà "La vida secreta de les formigues". I, a les 18 h, a la plaça Lluís Companys, la diversió estarà assegurada amb espectacle Infinit de circ a càrrec de la companyia Seon.

Les entrades als concerts són limitades i tenen un cost d'un euro per tal de controlar l'aforament i garantir les mesures de seguretat davant la crisi de covid-19. Es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de les Cases, divendres, 14 de maig, de 9.30 a 15 h. També es poden comprar directament abans de cada concert a la zona d'entrada. La recaptació total es destinarà al fons de contingència de la covid-19.