Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies S'asfalten el tram inferior de la plaça dels països Catalans d'Alcanar, la plaça Sancho Panza i el carrer Babor

S'asfalten el tram inferior de la plaça dels països Catalans d'Alcanar, la plaça Sancho Panza i el carrer Babor

| Urbanisme

Avui l'Ajuntament d'Alcanar ha fet diferents actuacions a carrers del municipi per a millorar la seguretat i la mobilitat. D'una banda, s'ha asfaltat el tram inferior de la plaça dels països Catalans d'Alcanar, davant del centre cívic 1 d'Octubre.

D'altra banda, s'ha actuat a diferents zones d'Alcanar Platja. S'ha pavimentat una part de l'asfalt de plaça de la rotonda Sancho Panza. Aquesta obra s'inclou dins una actuació integral a la plaça que s'ha fet de manera progressiva. L'any passat per aquestes dates es va renovar el parc infantil i es va construir una glorieta per a millorar l'estètica i facilitar el pas de vehicles. Enguany l'actuació ha consistit a treure els pins de la part més exterior de la rotonda perquè les seues arrels estaven malmetent i aixecant l'asfalt. També s'ha tret l'asfalt existent i s'ha rebaixat la profunditat de la plataforma de la calçada que estava afectada per les arrels dels pins. Després del sanejament s'ha tornat a ficar Tot-U i avui s'han fet els treballs de reasfaltat d'aquesta zona de la rotonda, una vegada s'ha assegurat que les arrels no el tornaran a malmetre.

Avui també s'ha asfaltat el carrer Babor d'Alcanar Platja, que connecta l'avinguda del Mar amb el camí del Mas del Sec, també malmés pels aiguats de l'1 de setembre. També s'ha aprofitat l'actuació per a modificar els pendents i millorar el desguàs d'aigua de pluja en aquesta zona.

Les actuacions han estat adjudicades a l'empresa BECSA com a obra menor i per un import de 30.616,07 euros.