Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Rosa Jové farà una xerrada sobre com abordar les rebequeries i els conflictes amb els més menuts

Rosa Jové farà una xerrada sobre com abordar les rebequeries i els conflictes amb els més menuts

| Acció Social

El 12 d'octubre se celebrarà una nova sessió del cicle de conferències "L'art d'educar amb amor i consciència", organitzat per l'Ajuntament i l'entitat Ameiba, amb l’afany d’aportar als pares i mares informació útil i valuosa per al gran repte d'educar els fills.

En aquesta ocasió, serà el torn de la doctora Rosa Jové, reconeguda psicòloga, especialitzada en psicologia clínica infantil i juvenil i psicopediatria, que pronunciarà la interessant conferència "Ni rebequeries ni conflictes", a les 11.30 h, al Centre Cívic. Jové és, també, llicenciada en Historia, Geografia i especialitzada en Antropologia de la Criança i autora de coneguts llibres com Dormir sense llàgrimes, La criança feliç i Ni rabietes ni conflictes.

En la sessió es plantejaran estratègies per abordar les rebequeries i els conflictes amb els més menuts de casa.  Els pares i mares assistents podran, si ho desitgen, consultar i resoldre dubtes amb la ponent. També hi haurà servei de guarderia.

Un cartell de luxe

El cicle finalitzarà el cap de setmana del 4 de novembre amb un col·loqui del conegut il•lustrador Joan Turu sobre creativitat i educació. L’artista també pintarà un mural al Verger de la Mestra Gual.  

Els darrers mesos han participat en aquestes jornades reconegudes personalitats, com Alberto Soler, Carlos González o Noelia López-Cheda. Després de l’èxit de participació i assistència que estan tenint les diferents sessions, l'objectiu del consistori és donar continuïtat a aquest cicle i celebrar-ne noves edicions, “ja que la criança passa per diferents etapes , per tant, cal abordar-ne tots els aspectes”, explica Carme Navarro, regidora d’Acció Social i Ciutadania.

L'Ajuntament ofereix servei de guarderia per als més menuts durant les conferències. El consistori també ha fixat un preu públic d’entrada de 3 euros per persona adulta. 

La gent del municipi pot adquirir les entrades anticipadament a l'establiment Mónmenut i al bar Moreno. Les persones que visquen fora d'Alcanar poden reservar entrades per correu electrònic a ameiba.alcanar@gmail.com, indicant el nom, cognom, telèfon, DNI i nombre d'entrades. Totes les entrades es podran recollir a la taquilla 30 minuts abans de cada sessió.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar