Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Resultat de les votacions del Ple ordinari del dia 30 de gener de 2020

Resultat de les votacions del Ple ordinari del dia 30 de gener de 2020

| El Ple

La sessió plenària ordinària, d'ahir, 30 de gener, va començar a les 20.05 h i va finalitzar a les 23.51 h. La sessió plenària va consistir en el debat i aprovació dels següents punts de l'ordre del dia:

A) Part resolutiva

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior, de data 28/11/2019. S'aprova per unanimitat.

2. Proposta d’Alcaldia de reconeixement, si s’escau, de les compatibilitatssol•licitades per Anna R. S. (Departament d’Intervenció). S'aprova amb el vot favorable de tots els membres del ple. 

3. Proposta d'Alcaldia per a l'aprovació del Pla de Govern 2019 - 2023. S'aprova amb els vost favorables d'ERC i l'abstenció de la resta de partits.

4. Proposta de la regidoria de Festes per a l'aprovació, si s'escau, de l’Ordenança Reguladora de l'ús de vaixelles biodegradables i gots reutilitzables en espais de titularitat municipal i directrius per a la gestió de gots reutilitzables. S'aprova per unanimitat.

5. Proposta de la regidoria de Salut d'aprovació inicial del protocol de recollida d'animals a la via pública. S'aprova amb el vot favorable de tots els membres del ple. 

6. Proposta de la regidoria d’Urbansime d’aprovació inicial de la Modificació puntual del Plan general d’ordenació urbana en l’àmbit de les urbanitzacions Montsià Mar i Sota Montsià d’Alcanar Platja (Exp. 2019-1708-MPG2019002). S'aprova per unanimitat.

7. Moció de Desperta’t per a sol•licitar a l’Ajuntament d’Ulldecona que en el proper pressupost figuri una partida per a l’asfalt i condicionament del camí de les Canals i Camí Fondo de Valldepins. Aquesta moció no prospera. Hi vota a favor Desperta't; el PSC, Junts per Alcanar i la CUP s'hi abstenten; i ERC hi vota en contra.

8. Moció de Desperta’t per a sol•licitar a l’Ajuntament una partida pressupostària per a l’asfalt i condicionament dels camins de Forques i dels Castellans. Aquesta moció no prospera. Hi vota a favor Desperta't i la CUP; el PSC, Junts per Alcanar s'hi abstenten; i ERC hi vota en contra.

9. Moció de la CUP Alcanar – Les Cases en relació a la Comissió de Treball sobre el Polígon Industrial de la Martinenca. Aquesta moció no prospera. Hi vota a favor la CUP i Desperta't; el PSC i Junts per Alcanar s'hi abstenten; i ERC hi vota en contra.

10.Moció del PSC amb motiu de la retallada de personal tècnic especialista d’operadors de control del cos d’agents rurals a les Terres de l’Ebre. S'aprova per unanimitat.

11.Moció conjunta d'ERC i Junts per Alcanar, Les Cases i Alcanar-Platja de rebuig a la resolució de la Junta Electoral Central respecte el M.H. President de la Generalitat Quim Torra, i l'Eurodiputat Oriol Junqueras. S'aprova amb el vot favorable de tots els membres del ple, tret de Desperta't que s'hi absté.

12.Moció d'ERC per un servei ferroviari digne. S'aprova per unanimitat introduir una esmena. La moció també s'aprova amb els vots favorables de tots els membres del ple.

B) Activitat de control

13.Dació de compte Decrets Alcaldia (del 2019-1109 fins al 2020-0070). 

C) Torn obert de paraules

14.Torn obert de paraules.