Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Resultat de les votacions del Ple ordinari del dia 28 de gener de 2021

Resultat de les votacions del Ple ordinari del dia 28 de gener de 2021

| El Ple

La sessió plenària ordinària, d'ahir, 28 de gener, va començar a les 20.05 h de forma telemàtica i va finalitzar a les  00.20 h.

La sessió plenària va consistir en el debat i aprovació dels següents punts de l'ordre del dia:

1. Dació de compte Decrets Alcaldia (del 2020-1058 fins al 2021-0070)

2. Proposta de la Regidoria d’urbanisme que eleva al ple per a l’aprovació, si s’escau, de la verificació del text refós del Pla de millora urbana de la unitat d’actuació urbanística UA17. S'aprova per unanimitat.

3. Proposta de la regidoria de Participació Ciutadana que eleva al Ple d’aquest ajuntament, per a l’aprovació, si s’escau, del Pla de Participació Ciutadana d’Alcanar. S'aprova per unanimitat, tret de l'abstenció del regidor del grup Desperta't.

4. Moció de la CUP sobre la violència masclista i l'afectació de la COVID. Aquesta moció no prospera. Hi vota a favor la CUP (2 vots) i el PSC (1 vot). Els regidors i regidores d'ERC hi voten en contra (7 vots). Els regidors de Junts (1 vot) i Desperta't (1 vot) s'hi abstenen.

5. Moció conjunta de PSC, Desperta't, la CUP i Junts per convocar el Consell Escolar Municipal. Aquesta moció s'aprova per unanimitat. Prèviament s'introdueixen dos esmenens que també s'aproven per unanimitat. 

6. Moció del PSC amb motiu del dia 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència vers les Dones. S'aprova per unanimitat.

7. Moció de Desperta't per un habitatge digne de protecció oficial. Aquesta moció no prospera. Hi voten a favor la CUP i Desperta't (3 vots). Els regidors i regidores d'ERC hi voten en contra (7 vots) i els regidors de Junts (1 vot) i PSC (1 vot) s'hi abstenen.

8. Moció conjunta de tos els Grups Municipals pel reconeixement públic del dol gestacional i perinatal. S'aprova per unanimitat.

C) Torn obert de paraules

9. Torn obert de paraules. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar