Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Resultat de les votacions del Ple ordinari del dia 26 de setembre

Resultat de les votacions del Ple ordinari del dia 26 de setembre

| El Ple

La sessió plenària ordinària del 26 de setembre va començar a les 20 h i va consistir en el debat i aprovació dels següents punts de l'ordre del dia:

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior, de data 25/07/2019. S'aprova per unanimitat.

2. Dació de compte Decrets Alcaldia (del 2019-0738 fins al 2019-0917)

3. Dació de compte informe econòmic financer inici legislatura

4. Dació de compte de l'aprovació dels preus públics del Programa de Competitivitat Empresarial

5. Dació de compte de l'aprovació dels preus públics per a la venda de marxandatge de les Festes Quiquennals 2019

6. Dació de compte de l'aprovació del preu públic per adquisició programa de Festes Quinquennals 2019

7. Dació de compte de l'aprovació del preu públic per assistir a l'espectacle "Reggae per xics" amb motiu de les Festes Quinquennals 2019

8. Proposta de la regidoria d'Hisenda de modificació de l'Ordenança Fiscal Reguladora de la taxa per l’entrada a través de les voreres i reserves de via pública per aparcaments exclusiu, parada de vehicles, càrrega i descàrrega de mercaderies. S'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals.

9. Proposta de la regidoria d'Hisenda de modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de l'impost de sobre béns immobles. S'aprova amb 8 vots a favor (ERC), 1 abstenció (PSC) i 1 en contra (D').

10. Proposta de la regidoria d'Hisenda de modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa d’escombraries. S'aprova amb nou vots 9 favor (ERC i PSC) i 1 abstenció (D').

11. Proposta d'Alcaldia per a l'exercici de l'acció popular en un procediment penal per maltractament d'animals domèstics. S'aprova per unanimitat.

12. Proposta d'Alcaldia de nomenament de Síndica Municipal de Greuges. S'aprova amb els vots favorables de tots els grups municipals.

13. Moció de la CUP en rebuig a la Llei Aragonès. Aquesta moció es retira.

14. Moció d'ERC en suport a la Llei 24/2015 i contra el tall de subministrament a les famílies amb deute. S'aprova per unanimitat.

15. Moció d'ERC d'urgència en suport a les persones detingudes per l'operació Judas del 23S i contra la repressió al moviment independentista. S'aprova amb 8 vots a favor (ERC) i 2 abstencions (PSC i D').

16. Torn obert de paraules

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar