Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Qüestionari de satisfacció amb els serveis públics d'Alcanar durant l'any 2023

Qüestionari de satisfacció amb els serveis públics d'Alcanar durant l'any 2023

| Participació ciutadana

L’Ajuntament d’Alcanar compta amb Cartes de Serveis de diferents àrees de treball com l'Oficina de Turisme, l'Oficina d'Atenció Ciutadana, el Servei d'Intermediació Laboral, la Biblioteca Trinitari Fabregat i els Serveis Agraris. 

Aquests documents es van redactar l'any 2018 i exposen en què consisteixen aquests serveis que ofereix el consistori i també estableixen una sèrie de compromisos amb la ciutadania. Anualment es fa un procés d'avaluació i es realitza un informe per a fer públic el seu grau de compliment.

Un any més, arriba el moment de preguntar a la ciutadania si aquests compromisos s'han complert, amb l'objectiu final de millorar la prestació dels serveis.

Per això, l'àrea de Participació ciutadana es proposa conèixer la teua opinió sobre els serveis públics següents: Oficina de Turisme, l'Oficina d'Atenció Ciutadana, el Servei d'Intermediació Laboral, la Biblioteca Trinitari Fabregat i Serveis Agraris. Només has de respondre sobre els serveis que utilitzes, la resta els pots deixar en blanc.

Si vols expressar la teua opinió sobre aquests serveis municipals, has d’emplenar aquest qüestionari anònim i digital amb data límit el 14 de febrer de 2024. També pots compartir l’enllaç perquè arribe a més persones. Gràcies!