Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Publicades les bases per a la concessió d'ajuts al sector del comerç, restauració i serveis del municipi d’Alcanar, afectats econòmicament pels aiguats de l'1 de setembre de 2021

Publicades les bases per a la concessió d'ajuts al sector del comerç, restauració i serveis del municipi d’Alcanar, afectats econòmicament pels aiguats de l'1 de setembre de 2021

| Economia

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda del Departament d’Empresa i Treball ha comunicat l'Ajuntament d'Alcanar que avui s’han publicat les bases reguladores per a la concessió d’ajuts extraordinaris als sectors del comerç al detall, restauració i serveis del municipi d’Alcanar, afectats econòmicament pels aiguats de l'1 de setembre de 2021.

En aquest enllaç es poden consultar les bases, queda pendent la publicació de la convocatòria, on s'indicarà el termini per a presentar les sol·licituds.

Les sol·licituds s’hauran de presentar per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen les bases, si escau, a través del Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat).

En els propers dies l'Ajuntament organitzarà sessions informatives per als potencials benificiaris, per tal de facilitar-los tota la informació i, si és necessari, donar-los suport en el procés de sol·licitud.

Tanmateix, a partir d’avui ja ens poden demanar cita prèvia al telèfon 664397554 o al mail desenvolupament@alcanar.cat per ser atesos pel nostre personal tècnic.

>> Consulta les bases