Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Protocols de reobertura per a les diferents instal·lacions municipals

Protocols de reobertura per a les diferents instal·lacions municipals

| covid-19

La situació actual de la nova normalitat exigeix el compliment de mesures de seguretat per a la realització de les diferents activitats a l'aire lliure i a l'interior d'edificis.

L'ajuntament d’Alcanar cedeix  de forma habitual alguns dels equipaments municipals a les diferents entitats, associacions, etc., per tal de garantir que puguen portar a terme els diferents entrenaments i activitats.  Per aquest motiu, el consistori ha elaborat diferents plans i protocols de reobertura de les diferents instal·lacions esportives, l’Edifici de Serveis Agraris i la Llar de Jubilats.

El regidor de governació, Jordi Bort, ha explicat que “tal com vam fer amb l’edifici de l’ajuntament per a la seua reobertura, també hem treballat per a poder reobrir les instal·lacions esportives, les aules dels Serveis Agraris d’Alcanar i la Llar de Jubilats de les Cases”. La idea del regidor és “oferir les màximes garanties amb la voluntat de tornar a la normalitat però amb total seguretat per a evitar qualsevol risc de contagi de covid-19”.

Tanmateix, Bort ha mostrat el seu convenciment que “els diferents usuaris faran un bon us d’aquestes noves mesures” i ha recordat que “l’Ajuntament continua treballant per adaptar tots els equipaments municipals”.

Aquests protocols estaran vigents fins a la seua anul·lació per part de l’Ajuntament i es podrà modificar en funció de les indicacions dels organismes competents.
>> Consulta el decret d’aprovació dels edificis municipals
>> Consulta el protocol de reserva i utilització de les instal·lacions esportives
>> Consulta el protocol de reserva i utilització de les sales de l’Edifici de Serveis Agraris d’Alcanar
>> Consulta el protocol de reserva i utilització de les sales de la Llar de Jubilats de les Cases

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar