Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Programació de l’Ajuntament d’Alcanar per al 25 de novembre

Programació de l’Ajuntament d’Alcanar per al 25 de novembre

| Dona

L'Ajuntament d'Alcanar, amb motiu del 25N, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, i amb la col•laboració dels centres educatius i la ciutadania, ha organitzat actes al voltant d’aquesta data.

El 25 de novembre, al matí, tindrà lloc l'espectacle Femin(ismes), a càrrec de la CIA Sinergia, formada per artistes del territori. Tot l’alumnat d’ESO de l’Institut Sòl de Riu, en diferents torns, podrà gaudir de l’actuació. Allí mateix, a les dotze del migdia, es llegirà el manifest institucional.  I, a més, hi haurà un estand informatiu a la sortida de les diferents sessions de l’espectacle.

Femin(ismes) és una obra apta per a tots els públics de caràcter performatiu i innovador i amb un component molt fort d'estudi i investigació al darrere. La Cia Sinergia treballa per a descentralitzar la cultura i apropar-la al territori; pretén mostrar les arts escèniques contemporànies a la ciutadania de l'Ebre amb una ferma actitud de lluita per les desigualtats. 

Posteriorment, el dia 26 de novembre, a les 19.30 h, al Centre Cívic d’Alcanar, es tornarà a llegir el manifest institucional al concert de Santa Cecília de la Banda Municipal de Música d’Alcanar.