Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Programa dia internacional de la dona, 8 de març

Programa dia internacional de la dona, 8 de març

| Acció Social, Participació ciutadana

La Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament d’Alcanar, un any més, presenta el programa del Dia Internacional de la Dona, que es commemora el dia 8 de març.  Des de fa un segle, la diada denuncia les situacions de desigualtat que viuen les dones i reivindica la igualtat efectiva amb els homes com un principi essencial de les societats democràtiques.

La programació d’enguany inclou la presentació del Consell Consultiu de Dones d’Alcanar i de les seves membres i també i la lectura de fragments, a càrrec de Rosa Cadafalch, del llibre Cent pàgines triades per mi de Montserrat Roig. En aquest recull es recorda la versatilitat de la Montserrat que va alternar la narrativa, l'assaig, les cròniques, les biografies i el periodisme, en el qual manifesta la seva voluntat per construir una tradició de periodisme culte, feminista i amb la voluntat de recuperar la memòria històrica del país.

Rosa Cadafalch és actriu i es va formar a l'Institut del Teatre. La seva carrera s'ha desenvolupat principalment al teatre on ha estat dirigida per J.M. Flotats, Lourdes Barba o Joan Ollé, i en muntatges i lectures i recitals d'autors com Montserrat Abelló, Verdaguer o el que presenta en aquesta ocasió. També ha participat en sèries de televisió i en cinema.

L'acte tindrà lloc el pròxim dimecres 8 de març a la Cisterna del Vall, us hi esperem!

Prem aquí per veure el cartell