Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Pla especial de recollida de brossa per a les Festes Quinquennals

Pla especial de recollida de brossa per a les Festes Quinquennals

| Quinquennals

L'Ajuntament d'Alcanar, a través de la regidoria de Medi Ambient i Natura, ha presentat el pla especial de recollida de brossa. Jordi Bort, regidor de l'àrea, ha destacat que durant les festes "s'adapten els serveis per tal de facilitar les tasques de muntar i desmuntar decoracions als carrers". Un dels canvis principals en la recollida de brossa són els horaris que passen del matí a la franja de tres a sis de la matinada.

A més, a partir del dia 9 d'octubre hi haurà el primer precintament d'illes. Seran els carrers afectats per l'altar del carrer Felip Pedrell. Les illes que es clausuraran seran les de la Biblioteca, Camí Ample, ja que l'altar del Felip Pedrell impedeix el pas del camió. Les illes més properes per als veïns de la zona seran la del Mercat i la del carrer de Càlig en Colon. Pel que fa als veïns del Camí Ample podran tirar la seua brossa al Mirador o a la ronda del Remei, a la cruïlla Almenara amb Sant Antoni. Pel que fa a les Cases, el dia 5 d'octubre es retiraran i netejaran les illes de Joan d'Àustria i Josep Esteller. Les illes s'ubicaran temporalment al costat de l'illa de Roca Tallada.

El pla especial també inclourà la neteja a fons de les illes dels nuclis urbans i el reforç de contenidors de vidre de la zona de la carpa i el centre cívic, així com a les illes del Mirador i Ronda. També s'instal·larà un reforç de contenidors a la deixalleria, així com un servei de recollida i reciclatge dels ornaments de les Quinquennals per part de la Brigada Municipal que, a la matinada del matí següent de cada sector, recollirà els sacs de serradura. Així mateix, tots els veïns i veïnes que uns dies després del seu sector necessiten que en un determinat carrer es reculla material de les Quinquennals ho poden sol·licitar a l'Ajuntament a través del telèfon 977 73 22 53.

Bort ha demanat "civisme i cooperació perquè el poble lluïsca de forma immillorable" i ha recordat que "la ciutadania podrà trobar les informacions als mateixos contenidors precintats on s'informarà de les illes més properes".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar