Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Obertes les inscripcions a la quarta Mostra d'Art i Flors als Balcons

Obertes les inscripcions a la quarta Mostra d'Art i Flors als Balcons

| activitats

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alcanar, amb la col•laboració de la Biblioteca Pública Trinitari Fabregat, ja ha posat en marxa la quarta edició de la Mostra d'Art i Flors als balcons amb la voluntat de continuar treballant per a  gaudir de noves creacions artístiques que permetran ornamentar i embellir dels balcons del municipi. 

Art i Flors als balcons és una gran exposició d'art al carrer que que reuneix una quarantena d'obres plasmades en teles de gran format de 150 x 260 cm, que llueixen als balcons de les façanes com una reinterpretació de l'antiga tradició de penjar les vànoves als balcons.

Enguany la Mostra se celebra en homenatge a l'artista canareu d'adopció, Narcís Galià, que va morir l'any passat, per aquest motiu també inclourà un petit concert. Aquesta nova edició està prevista per al mes de maig de 2022 a Alcanar i el mes de juliol a les Cases d'Alcanar.

La quarta exposició està oberta a tots els/les artistes, majors de 17 anys, nascuts o residents a Alcanar, amb vinculació amb la població, o d'altres poblacions, però que són o han estat alumnes de l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques d'Alcanar. També hi podran participar els artistes de la Ràpita, ja que en enguany és la ciutat convidada.  La participació pot ser individual o col·lectiva, tota la informació necessària així com els requisits de participació es poden consultar a les bases de la quarta Mostra d'Art i Flors als Balcons, aprovades de forma inicial per l'Ajuntament d'Alcanar.

Els i les autores han d'emplenar i enviar aquesta sol·licitud de participació i inscripció, que també es troba disponible a la recepció de l'ajuntament i a les biblioteques d'Alcanar i les Cases d'Alcanar, i entrega-lo de forma presenial o al correu btf@alcanar.cat. L'últim dia per a formalitzar la inscripció és el 28 de febrer de 2022.

>> Descarrega les bases
>> Descarrega el formulari de de registre en pdf o en word per a participar

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar