Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Obertes les inscripcions als casals i activitats esportives d’estiu per als més jóvens

Obertes les inscripcions als casals i activitats esportives d’estiu per als més jóvens

| Entitats, Joventut

El mes de juny ja és aquí. I, amb ell, la calor. Per a combatre-la, diferents centres, associacions i entitats locals han presentat tot un seguit de propostes, d’allò més refrescants, destinades als més jóvens. El dia 25 començaran les Estades Esportives al CEM La Fanecada, l’Escola d’Estiu del Club Bàsquet Alcanar i el Casal d’Estiu de Les Cases. D’altra banda, el 2 de juliol començaran el Casal d’Estiu a l’Escola Joan Baptista Serra i els cursets d’estiu de natació al CEM La Fanecada.

Les estades al Complex Esportiu de la Fanecada, dirigides a un públic d’entre 3 i 12 anys, s’allargaran fins al 3 d’agost. Fins llavors, els inscrits faran activitats esportives, escolars i de convivència de dilluns a divendres entre les 9 i les 13 hores. Per la seua part, l’Escola d’Estiu del Club Bàsquet Alcanar, que tindrà lloc al Centre Cívic, oferirà formació esportiva a tots els participants, de 4 a 12 anys, fins al 31 d’agost. Si no es vol fer el campus complet, es podran triar, dins d’aquest període, diferents torns. L'horari també serà de 9 a 13 hores. En aquest mateix horari, al pavelló poliesportiu de les Cases tindrà lloc el Casal d’Estiu. Que està destinat als xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, els quals gaudiran d’activitats esportives, lúdiques, reflexives i lingüístiques fins al 10 d’agost.

D’altra banda, el 2 de juliol començaran el Casal d’Estiu a l’Escola Joan Baptista Serra i els cursets d’estiu de natació al CEM La Fanecada. El primer s’estendrà fins al 17 d’agost, tindrà un horari adaptable (matí de 9 a 13 o matí i tarda de 9 a 13 i de 16 a 18) i presenta una àmplia oferta d’activitats que va des de tallers de robòtica o globoflèxia fins a jocs tradicionals o repàs escolar. El segon, en què s’impartiran classes de natació a tots els nivells, des de xiquets de bolquers fins a adults, romandrà actiu fins al 10 d’agost.

A continuació, s’adjunten els diferents cartells i díptics amb la informació ampliada, a més a més de les instruccions per a inscriure’s i, en alguns casos, els pertinents formularis a emplenar:

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar