Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Oberta la covocatòria d'ajuts i subvencions: llibres escolar, beques transport, llar d'infants, entitats socials i culturals

Oberta la covocatòria d'ajuts i subvencions: llibres escolar, beques transport, llar d'infants, entitats socials i culturals

L'Ajuntament d'Alcanar ha obert la convocatòria dels següents ajuts i subvencions. La data límit de presentació de sol·licituds és l'1 de desembre de 2022 (inclòs):

- Beques de transport estudis postobligatoris del curs 2021/22: Les beques fan referència al transport per estudis postobligatoris de Batxillerat modalitat artístic, Cicles formatius de grau mitjà, Cicles formatius de grau superior, estudis superiors de l'àmbit artístic, estudis universitaris o estudis de grau destinades a estudiants empadronats al terme municipal d’Alcanar, que no es puguin cursar al municipi per no constar en l’oferta acadèmica de cap dels centres educatius. Quedaran exempts de les restriccions de modalitats de batxillerat i cicles formatius les persones que acrediten cursar-ho fora del municipi per especificitats concretes.

>> Descarrega les bases aquí per accedir a tota la informació i el model de sol·licitud aquí.

- Adquisició  de llibres escolars 2022/23: es tracta d'ajuts individuals per l’adquisició de llibres escolars, per al curs 2022/2023,  d’acord amb la competència en matèria d’educació de la normativa local i el previst a l’Ordenança General d’Atorgament de Subvencions de l’Ajuntament d’Alcanar.

>> Descarrega les bases aquí per accedir a tota la informació i el model de sol·licitud aquí.

- Ajuts per assistència a llars d'infants: donen cobertura a l'assistència a llars d'infants, del curs 2021-2022 (mesos de setembre a juny, ambdós inclusivament), d'acord amb la competència en matèria d'educació de la normativa local i el previst a l'Ordenança General d'Atorgament de Subvencions de l'Ajuntament d'Alcanar.

>> Descarrega les bases aquí per accedir a tota la informació i el model de sol·licitud aquí.

- Subvencions a entitats socials i culturals: Aquestes subvencions estan destinades a finançar projectes o activitats que tinguen com a objectiu donar suport a l’activitat cultural local o de caire social al municipi. Aquestes subvencions hauran de fomentar projectes o activitats d’interès públic o social que tinguin per finalitat les activitats culturals i socials, escolars o populars, desenvolupades per les entitats o associacions del municipi d’Alcanar. El període d’execució les activitats subvencionables de cada convocatòria comprendrà des del desembre de 2021 fins a l’octubre del 2022. Les entitats culturals i socials estan obligades a presentar tota la documentació electrònicament per ser persones jurídiques.

>> Descarrega les bases aquí per accedir a tota la informació i el model de sol·licitud aquí.

 

 

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar