Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Oberta la convocatòria de subvencions del 2021 per a entitats esportives

Oberta la convocatòria de subvencions del 2021 per a entitats esportives

| Esports

L'Ajuntament d'Alcanar, a través de la regidoria d'Esports, ha obert la convocatòria de subvencions per al 2021 a entitats esportives. Aquestes subvencions tenen com a objectiu contribuir a finançar projectes i activitats executades l'any 2021 i destinades a fomentar l'esport local.

Enguany la partida d'aquesta subvenció ascendeix als 25.000 euros, mantenint-se així el pressupost respecte a l'any anterior tot i les afectacions municipals i les restriccions de la Covid-19. "Aquesta convocatòria segueix la línia d'altres edicions anteriors, on la presència del format telemàtic s'ha consolidat" explica Jordi Bort, regidor d'esports de l'Ajuntament d'Alcanar

Se'n poden beneficiar les persones físiques o jurídiques que hagen de realitzar l'activitat que en fonamenta l'atorgament, sempre que no estiguen afectades per cap de les prohibicions que estableix l'article 13 de la Llei de l'Estat 38/2003, del 17 de novembre, general de subvencions. Per a poder optar a la subvenció, cal estar inscrit en el registre d'entitats municipals de l'Ajuntament amb una antiguitat mínima de sis mesos.

El termini de presentació de sol•licituds és del 17 febrer al 2 de març de 2022.

>> La documentació necessària per a presentar la sol•licitud es pot consultar i descarregar en aquest enllaç de la seu de transparència de l'Ajuntament.

La sol•licitud s'ha de fer de manera digital a través de l'aplicació idCAT Mòbil.

>> Aquí s'explica com descarregar l'aplicació IdCAT Mòbil.

>> Una vegada ja s'ha activat l'IdCAT Mòbil, es pot començar a tramitar la sol•licitud de la subvenció de forma digital a través d'aquest enllaç de la seu electrònica de l'Ajuntament.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar