Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Oberta la convocatòria de subvencions als millors esportistes locals del 2021

Oberta la convocatòria de subvencions als millors esportistes locals del 2021

| Esports

El govern municipal d'Alcanar destinarà una partida de 7.000 euros per a subvencionar els esportistes locals que més hagen destacat al llarg del 2020, enguany s'ha incrementat més d'un 30% la partida. La dotació de cada subvenció serà de fins a 800 euros.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Alcanar del 13 d'octubre va acordar que s'aprovés les bases reguladores per a la concessió de reconeixements destinats a esportistes locals del municipi d’Alcanar de l'exercici 2021. La finalitat d’aquests ajuts és donar suport a la pràctica esportiva i facilitar la millora del rendiment dels esportistes del municipi, per a optimitzar la seua participació en les competicions esportives i aconseguir una tecnificació adequada en la seua especialitat esportiva.

Aquesta és la sisena edició dels premis que concedeix l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports. En les cinc convocatòries anteriors s’han atorgat ajuts a un total de quaranta-sis esportistes.

Segons Jordi Bort, regidor de l’àrea: “ Amb aquest projecte volem seguir donant un cop de mà al jovent esportista del municipi que no arriba als ingressos mínims i que compleix els requisits per a rebre aquest tipus d'ajuts. Les ajudes que atorgarem són una recompensa per la constància i dedicació  dels i les esportistes de diferents modalitats”. El regidor també ha animat "tothom que puga acollir-se als ajuts a  presentar-se".

Es podran acollir a aquestes subvencions els esportistes que practiquen:

- Esports olímpics

- Esports d'equip (futbol, bàsquet, handbol, voleibol, etc.).

- Esports individuals (atletisme, natació, bàdminton, etc.).

- Esports de combat (judo, lluita, etc.)

- Esports no olímpics (escacs, motociclisme, frontenis, etc.).

- Esports autòctons (birles, etc.).

El període de presentació de sol•licituds i de la justificació finalitza el 16 març de 2022. La sol•licitud i la documentació requerida s’han de presentar de forma telemàtica, preferentment, o al Registre de l’Ajuntament d’Alcanar.

>> Aquí t'expliquem com donar-te d'alta a l'IdCat Mòbil.

>> Per a presentar la sol•licitud electrònicament s'ha d'accedir a aquest enllaç.

>> Per a presentar la sol•licitud de forma presencial s'ha de descarregar la documentació a aquest enllaç.

Podran sol•licitar aquestes subvencions els esportistes d'Alcanar que complisquen, en la data d'aprovació de les bases, entre altres requisits, els següents: estar empadronat a Alcanar i haver-ho estat com a mínim tres dels últims cinc anys; pertànyer a un club esportiu federat en la corresponent federació esportiva (si es pertany a un club de fora d’Alcanar i al nostre municipi hi ha un club a la mateixa categoria, no es podrà ser beneficiari de les beques); tenir la corresponent llicència federativa, i no percebre en concepte laboral o esportiu uns ingressos superiors al salari mínim interprofessional, d'acord amb el Decret 1077/2017, del 29 de desembre.