Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Oberta la convocatòria de subvencions als millors esportistes locals del 2019

Oberta la convocatòria de subvencions als millors esportistes locals del 2019

| Esports, Avisos

El govern municipal d'Alcanar destinarà una partida de 3.000 euros per a subvencionar els esportistes locals que més hagen destacat al llarg del 2019, tal com s’ha fet en anys anteriors. La dotació de cada subvenció serà de fins a 500 euros.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Alcanar del 30 de setembre va acordar que s'aprovés la convocatòria pública per a la concessió de reconeixements destinats a esportistes locals del municipi d’Alcanar de l'exercici 2019. La finalitat d’aquests ajuts és donar suport a la pràctica esportiva i facilitar la millora del rendiment dels esportistes del municipi, per a optimar la seua participació en les competicions esportives i aconseguir una tecnificació adequada en la seua especialitat esportiva.

Aquesta és la quarta edició d’aquests premis que concedeix l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports. En les tres convocatòries anteriors s’han atorgat ajuts a un total de trenta esportistes.

Segons Jordi Bort, regidor de l’àrea: “Els més joves són el futur del nostre poble, i també ho són del món de l'esport. Amb aquest projecte volem donar un cop de mà al jovent esportista del municipi que no arriba als ingressos mínims i que pot rebre aquest tipus d'ajuts. Seguirem fomentant aquests premis perquè esportistes de diferents modalitats tinguen una recompensa pel seu esforç i pels resultats obtinguts”.

Es podran acollir a aquestes subvencions els esportistes que practiquen:

-  Esports olímpics:

Esports d'equip (futbol, bàsquet, handbol, voleibol, etc.).

Esports individuals (atletisme, natació, bàdminton, etc.).

Esports de combat (judo, lluita, etc.)

-  Esports no olímpics (escacs, motociclisme, frontenis, etc.).

-  Esports autòctons (birles, etc.).

El període de presentació de sol•licituds i de la justificació és de l’11 al 30 de novembre del 2019. La sol•licitud i la documentació requerida s’han de presentar al Registre de l’Ajuntament d’Alcanar.

Podran sol•licitar aquestes subvencions els esportistes d'Alcanar que complisquen, en la data d'aprovació de les bases, entre altres requisits, els següents: estar empadronat a Alcanar i haver-ho estat com a mínim tres dels últims cinc anys; pertànyer a un club esportiu federat en la corresponent federació esportiva (si es pertany a un club de fora d’Alcanar i al nostre municipi hi ha un club a la mateixa categoria, no es podrà ser beneficiari de les beques); tenir la corresponent llicència federativa, i no percebre en concepte laboral o esportiu uns ingressos superiors al salari mínim interprofessional, d'acord amb el Decret 1077/2017, del 29 de desembre.

Al web de l'Ajuntament es troben el contingut complet de les bases i els impresos necessaris per a presentar la sol•licitud.  Consulta les bases.