Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Oberta la convocatòria de subvenció per activitats econòmiques afectades per COVID19 (PIMES i/o autònoms)

Oberta la convocatòria de subvenció per activitats econòmiques afectades per COVID19 (PIMES i/o autònoms)

| Economia, covid-19

L'Ajuntament d'Alcanar ha obert la convocatòria de la subvenció per activitats econòmiques afectades per COVID19 (PIMES i/o autònoms). Les ajudes que es donaran són equivalents a les despeses generades en concepte de taxa per la recollida d'escombraries i d'impost sobre vehicles de tracció mecànica, durant els períodes en què les activitats i els serveis no essencials del municipi s'hagen aturat a conseqüència de les mesures decretades pel Govern de l'Estat espanyol i la Generalitat de Catalunya.

>> En les bases i la convocatòria de les subvencions es pot trobar tota la informació necessària. 

>> Totes les persones que cumplisquen els requisits han d'omplir el següent formulari i entregar-lo  de forma telemàtica o presencial fins al 28 de desembre (inclós).

>> Per a fer-ho de forma telemàtica es pot activar de forma molt senzilla l'IdCAT Mòbil. 

>> Una vegada ja s'ha activat l'IdCAT Mòbil, es pot tramitar la sol·licitud de l'ajut, qualsevol dia fins al 28 de desembre inclòs, de forma digital a través d'aquest enllaç de la seu electrònica de l'Ajuntament.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Alcanar del 28 d'octubre va aprovar les bases reguladores d'aquest nou ajut que pretén pal·liar els efectes econòmics de la covid-19 i que va destinat a autònoms, pimes i entitats sense ànim de lucre que siguen titulars d'una activitat econòmica establerta a Alcanar. En concret, aquestes subvencions tenen assignada una partida de 60.000 euros. 

Joan Roig, alcalde d'Alcanar, explica que "l'equip de govern va adquirir aquest compromís a principis de la pandèmia. Després d'haver-ho treballat a fons, hem activat aquesta línia d'ajuts amb una quantitat econòmica important per a donar un cop de mà als empresaris del municipi”. El batle també recorda que "aquesta línia d'ajuts se suma a altres mesures fiscals que ja va aplicar l'Ajuntament durant el confinament i les etapes posteriors".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar