Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Oberta la convocatòria per a contractar quatre joves amb estudis de grau mitjà a través del programa Primera Experiència professional en les administracions

Oberta la convocatòria per a contractar quatre joves amb estudis de grau mitjà a través del programa Primera Experiència professional en les administracions

| Economia

L’Ajuntament d’Alcanar contractarà quatre joves amb estudis de grau mitjà de formació professional a través del programa Primera Experiència professional en els administracions públiques. Aquest programa està subvencionat per Servei Públic d’Ocupació de Catalunya a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU i està gestionat des de l’Àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alcanar.  

Les persones que siguin contractades hauran de ser desocupades inscrites com a demandants d’ocupació en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, joves més grans de 16 i menors de 30 anys, així com haver cursat un grau mitjà de formació professional. A més, hauran de complir els requisits per a formalitzar un contracte per a l’obtenció d'un contracte formatiu, a jornada completa, per a l’obtenció de pràctiques professional.

- Un facilitador/a de la seu electrònica (recepció) + INFO.

- Un facilitador/a de la seu electrònica (registre) + INFO.

- Un facilitador/a de la seu electrònica (comerç) + INFO.

- Un administratiu/a de suport al procés estabilització + INFO.

L'ajuntament compta amb una subvenció del SOC per import de 85.6 23,84 euros per a la contractació d'aquestes quatre persones, en el marc d'aquesta convocatòria del programa de primera experiència professional en les administracions públiques, amb una durada de 12 mesos.