Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Obert el termini per sol·licitar els ajuts per al lloguer d'habitatge de persones majors de 36 anys

Obert el termini per sol·licitar els ajuts per al lloguer d'habitatge de persones majors de 36 anys

| Avisos

L’Oficina d’Habitatge de Catalunya ja ha obert la convocatòria d’ajuts al lloguer. Enguany l'import de la subvenció serà del 20%, el 30% o bé del 40%, amb un ajut  màxim de 2.400 euros anuals i un mínim de 240 euros anuals.

En el cas de les persones que estan de lloguer en algun municipi de les Terres de l’Ebre per accedir-hi a la subvenció no poden estar pagant més de 600 euros al mes de lloguer. Per a famílies nombroses i per a unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat i barem favorable, l'import màxim de lloguer mensual és de 900 euros.

A més, cal complir amb els requisits socioecònomics establerts. Hi ha uns límits màxim i mínim d’ingressos que es ponderen segons el nombre de membres de la unitat de convivència. Cal disposar d’una font d’ingressos regular.

El termini per sol·licitar els ajuts és des d’aquest 28 de juny fins al proper 15 de juliol de 2022. Les veïnes i veïns del Montsià podeu sol·licitar els ajuts de manera telemàtica a través de l’enllaç: Sol·licitud de subvenció per al pagament del lloguer o bé presencialment a la seu del Consell Comarcal del Montsià sol·licitant cita prèvia o trucant al telèfon 977 704 371 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h.

Per dur a terme la sol·licitud de manera presencial heu de portar els originals de:

- DNI / NIE vigent de tots els membres que formen la unitat de convivència.
- Llibre de família en cas que hi hagi menors a la unitat de convivència.
- Contracte de lloguer vigent on consti que s’ha fet ingrés de la fiança.
- Rebuts de lloguer de l’any 2022.

Tots els requisits els podeu consultar AQUÍ.