Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Noves mesures davant la pandèmia de coronavirus

Noves mesures davant la pandèmia de coronavirus

| Avisos, covid-19

A causa de la situació d'alerta sanitària causada pel coronavirus, l'Ajuntament d'Alcanar pren les següents mesures, que se sumen a totes les que es van anunciar al llarg del dia d'ahir i que son vigents des d'avui, divendres, 13 de març, fins al pròxim 27 de març. 

- Tancar la biblioteca Trinitari Fabregat, així com la seua biblioteca filial de les Cases.

- Tancar totes les instal·lacions esportives de titularitat municipal.

- Suspendre totes les classes i assajos presencials. Això implica suspendre les classes de català i els assajos de la Banda Municipal de Música d'Alcanar i l'Agrupació Musical Canareva.

- Prohibir l'accès a tots els parcs infantils del terme municipal. 

- Suspendre totes les activitats del Pla Educatiu d'Entorn.

- Suspendre l'atenció directa de l'Oficina de Serveis Socials d'Alcanar, les consultes urgents es faran a través del telèfon de contacte 977732417.

- Suspendre l'atenció directa de l'Edifici de Serveis Agraris d'Alcanar, les consultes urgents es faran a través del telèfon de contacte 977 73 23 76. 

- Tancar l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Alcanar i l'Oficina d'Atenció de la Policia Local. 

- Suspendre totes les visites guiades i activitats turístiques i tancar la Casa O'Connor i l'Oficina de Turisme.

- Suspendre l'atenció al públic del Servei d'Intermediació Laboral. Les consultes s'atendran a través del correu electrònic treball@alcanar.cat o al telèfon de l'Ajuntament 977732013.

- Suspendre les entrevistes a l'estudi d'Alcanar Ràdio.

- Decretar serveis mínims de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis amb torns rotatius de grups de treball.

Recomanar a la ciutadania utilitzar la plataforma e-tram per a dur a terme gestions via telemàtica i es limita el servei de registre presencial per aquells tràmits que no es puguen dur a terme per vies alternatives. Fer les consultes a través del correu electrònic ajuntament@alcanar.cat i el telèfon 977732013, en lloc de fer els tràmits de manera presencial.

- També es recomana, en la mesura que siga possible, evitar desplaçaments i sortir de casa per a disminuir les probabilitats de contagi.

- Cal seguir atents a les comunicacions oficials que s'emetran en les pròximes hores. Podeu seguir les xarxes socials del consistori a: Facebook Ajuntament d'Alcanar / Twitter Ajuntament d'Alcanar / Servei de difusió de Whatsapp de l'Ajuntament d'Alcanar 627827078 (no es responen missatges a través del whatsapp institucional).  

 >> Consulteu el decret d'alcaldia que regula totes les mesures preses per l'Ajuntament d'Alcanar. 

Tanmateix, la Generalitat avui ha acordat el tancament de bars, restaurants i pubs, equipaments esportius públics i privats, entre d'altres, a partir de les 00:00h d'aquesta nit. La mesura té una vigència mínima de 15 dies i és susceptible de revisió en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment.

>> Tota la informació aquí https://bit.ly/38UzAY9 (es recomana llegir el decret del Departament de Salut).

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar