Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nova xarxa de clavegueram a la zona del Pou de la Verge

Nova xarxa de clavegueram a la zona del Pou de la Verge

| Urbanisme

L’Ajuntament d’Alcanar, davant les mancances de la  xarxa de clavegueram de la zona del Pou de la Verge, ha instal•lat un nou col•lector de sanejament que connecta amb la depuradora municipal.  L'actuació ha tingut un cost de 65.686,74 euros, que ha assumit en gran part l'ajuntament  i també ha estat cofinançada pel PEXI  de la Diputació de Tarragona.

Aquest nou col•lector s’ha executat seguint la traça de la carretera de Sòl de Riu (TP-3318) i connecta el clavegueram de la Circumval•lació, des de la rotonda amb el carrer Verge de Montserrat fins a la depuradora municipal.

Aquesta actuació té un doble objectiu. Per una banda, garantir l’evacuació de les aigües residuals que es puguen generar a la nova zona de la prolongació de l’avinguda Catalunya. Per l’altra, eliminar l’estació de bombament actual, situada a la zona del Pou de la Verge.

Ivette Fibla, regidora d'Urbanisme, explica que "amb aquestes obres es pretén aconseguir una major eficàcia de la xarxa i un estalvi econòmic en desaparèixer el manteniment d’aquestes infraestructures de l’estació de bombament".

"A més, el nou sistema ens permet de canalitzar el clavegueram de la part sud d'Alcanar (del carrer Ramón y Cajal a la zona del Bonpreu) directament a la depuradora”, ha afegit la regidora. Abans de l'obra les aigües residuals arribaven a una estació de bombament situada al Pou de la Verge que les redirigia altra vegada cap al centre del poble, d'on ja baixaven per gravetat amb la resta de clavegueram fins a la depuradora. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar