Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nova onada de solidaritat a la cursa nadalenca d'Alcanar, dedicada a recaptar fons per la Fundació Josep Carreras

Nova onada de solidaritat a la cursa nadalenca d'Alcanar, dedicada a recaptar fons per la Fundació Josep Carreras

| Esports

Al voltant de 250 persones han participat en la nova edició de la cursa de Nadal

El passat divendres, 30 de desembre, va tenir lloc la cursa de Sant Silvestre d'Alcanar, una nova acció solidària en favor de la fundació Josep Carreras, que ja fa més de trenta anys que lluita contra la leucèmia i altres malalties hematològiques malignes. Els fons recaptats en aquesta nova edició de la cursa nadalenca s'han destinat íntegrament a aquesta bona causa. A més, també s'ha volgut impulsar, tant els hàbits de vida saludables com la cultura de l'esforç i solidaritat envers els altres. La jornada, que va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcanar, també va oferir refrigeri i dolços per als participants.

En categoria masculina el podi va ser per Andreu Queralt i Josep Subirats, i en categoria femenina va ser per Sílvia Pelegrín i Anna Matamoros, en primera i segona posició, respectivament. La cursa també oferia la possibilitat de gaudir-la amb disfresses, de manera individual o col·lectiva. En aquest sentit, els premiats a la categoria col·lectiva el premi va ser per als 'Arbres de Nadal', i en la individual per als 'Astronautes'.

Des de la regidoria d'esports s'ha volgut agrair "a totes les persones que han participat, que s'hi han sumat i que han cregut en aquesta proposta. També donar les gràcies a Maria Jesús Castro, impulsora de la cursa". Jordi Bort, regidor de l'àrea ha fet una valoració positiva de la jornada i afirma que "la participació ha superat amb escreix tots els objectius que ens havíem proposat. En els millors dels escenaris ens esperàvem 150 persones i finalment hem arribat a tenir la col·laboració de més de 250 persones, la qual cosa no té precedent respecte a curses nadalenques al municipi. D'aquesta manera es consolida una altra activitat de les que venim fent anys enrere des de l'àrea d'esports".

Maria Jesús Castro, representant de la fundació Josep Carreras i impulsora de la iniciativa esportiva, agraeix al regidor d'esports pel seu suport: "des del primer minut Jordi em va oferir la seva mà per poder tirar endavant la cursa. També m'agradaria donar les gràcies a tots els participants i a tots els que van col·laborar per aquesta bona causa. En l'ajuda de tots em aconseguit posar el nostre gra d'arena en la lluita contra la leucèmia".

La cursa, es va desenvolupar sense cap incidència i amb l'horari programat, de manera que es va donar inici a les 19 h i a les 20:30 h, aproximadament, es va donar per tancat l'esdeveniment, amb l'entrega de premis i el piscolabis.

Des del Consistori es vol donar les gràcies a tots els que van fer possible gaudir d'una tarde solidària i s'anima a tothom a continuar fent esport.