Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nou taller monogràfic d'estimulació cognitiva per a persones cuidadores no professionals

Nou taller monogràfic d'estimulació cognitiva per a persones cuidadores no professionals

| formació

La Creu Roja d'Alcanar engega un nou taller d'estimulació cognitiva per a formar i donar estratègies de manera pràctica a les persones cuidadores amb l'objectiu de facilitar i millorar la seua tasca de cuidar persones en situació de dependència. Així, aquest nou taller té com a finalitat ampliar i especificar els coneixements respecte a les patologies que poden provocar afectació cognitiva, entendre les seues característiques i fases, adaptar-se als canvis i resoldre'n els conflictes derivats.

A més, també es busca facilitar que les persones dependents puguen viure en el seu entorn amb el màxim de qualitat possible, compartir l'experiència de cuidar com a element conductor per a reflexionar sobre les conseqüències del fet de cuidar i de la necessitat d'aprendre a cuidar-se i sensibilitzar sobre els drets de les persones dependents.

Aquest taller va dirigit a persones cuidadores no professionals que tenen a càrrec persones en situació de dependència. Les sessions, que són gratuïtes, tindran lloc els dies 25, 26 i 31 de maig i 2 i 7 de juny de 10 a 12.30 h, als Serveis Agraris Joan Gil d'Alcanar (Avinguda Catalunya, 64).

Per participar en el taller és necessària inscripció prèvia trucant al telèfon gratuït de Creu Roja, 900 105 301, o al telèfon mòbil de l'Ajuntament, 627 338 980.

>> Consulta el tríptic informatiu

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar