Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nou parc infantil al passeig del Marjal

Nou parc infantil al passeig del Marjal

| Urbanisme

Aquesta setmana s'han portat a terme els treballs d'instal·lació d'una nova zona infantil a Les Cases, concretament al passeig del Marjal. L'actuació ha consistit en la instal·lació d'una àrea de jocs inspirats amb temàtica marinera, representant les típiques barques de pesca de Les Cases. A la vegada, s'ha intentat dissenyar un espai 'lleuger' amb l'objectiu que tinga el mínim impacte visual i respecte l'entorn únic, com és el passeig del Marjal. L'actuació ha tingut un cost total de 21.000 euros

Avui acabaran els treballs de col·locació del paviment de seguretat de cautxú i a partir de demà dissabte a migdia, tots els xiquets i xiquetes podran gaudir del nou parc infantil. A xalar!

Ivette Fibla, regidora d'Urbanisme recorda que "la renovació i creació de parcs infantils al municipi forma part del compromís de l'equip de govern per a fer accions amb un impacte positiu en els més menuts".

I és que la Regidoria d'Urbanisme l'any passat va reformar els parcs situats a la plaça dels Països Catalans, d'Alcanar, i a la urbanització Garbí, d'Alcanar-Platja. I aquest any també ha renovat el parc de la plaça Lluís Companys d'Alcanar i ha instal•lat un nou parc a la urbanització Serramar d'Alcanar-Platja.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar