Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nou curs formatiu: tècniques de venda (up selling i cross selling)

Nou curs formatiu: tècniques de venda (up selling i cross selling)

| Economia

L'àrea de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alcanar organitza el curs "Tècniques de venda (up selling i cross selling)" per a conèixer les noves propostes sorgides de la venda en línia i adaptar-les a la venda en comerç real. Tanmateix, en aquesta formació es facilitaran les bases per adquirir i perfeccionar les qualitats necessàries per desenvolupar el treball de venedor d'una forma eficaç.

Les sessions de formació tindran lloc del 8 al 24 de novembre, els dimarts i dijous de 15 a 17 h a la sala polivalent de l'edifici dels Serveis Agraris d'Alcanar i s'adrecen a professionals del comerç i el turisme i a persones vinculades/interessades en la temàtica. El període d'inscripció ja s'ha obert, les places són limitades i per això cal reservar plaça. Les persones interessades que necessitin més informació poden contactar amb l'Àrea de Desenvolupament Local a través del correu electrònic desenvolupament@alcanar.cat

Jordi Monfort, regidor responsable de l'Àrea de Desenvolupament Local, explica que aquest curs pretén "mostrar als empresaris del sector els recursos més rendibles per a negociar amb el client i per a diferenciar-se de la competència".

Aquesta acció formativa s'emmarca dintre el Programa de Competitivitat Empresarial, un projecte de l'Àrea de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alcanar, iniciat el 2014, ideat per donar resposta a les necessitats formatives del teixit productiu del municipi en diversos àmbits. El seu objectiu és millorar la competitivitat d'empreses i professionals del municipi, posant a disposició d'aquest col·lectiu una oferta formativa de qualitat, ajustada a les seves necessitats reals, assequible i sense la necessitat de desplaçar-se a fora.

El regidor Jordi Monfort mostra la seva satisfacció "pel nombre de participants i la bona acceptació dels cursos que s'han realitzat al llarg de l'any, la qual cosa reafirma l'aposta per aquest projecte que tindrà continuïtat el 2017".

Prem AQUÍ per descarregar el full d'inscripció