Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nou curs formatiu: "Màrqueting emocional i habilitats de gestió"

Nou curs formatiu: "Màrqueting emocional i habilitats de gestió"

| Economia

L'àrea de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alcanar organitza el curs "Màrqueting emocional i habilitats de gestió" per donar a conèixer tècniques i eines per crear productes innovadors i atractius en establiments d’hostaleria. Tanmateix, en aquesta formació es facilitaran les bases per establir un sistema personalitzat de control de gestió i establir un quadre de comandaments que faciliti la presa de decisions.

Les sessions de formació tindran lloc els pròxims 3 i 4 d'octubre (4 hores cada dia) i s'adrecen a restauradors, hostalers, empresaris de serveis turístics, i persones vinculades/interessades en la restauració. El període d’inscripció ja és obert, les places són limitades i per això cal reservar plaça. Les persones interessades que necessitin més informació poden contactar amb l’Àrea de Desenvolupament Local a través del correu electrònic desenvolupament@alcanar.cat

Jordi Monfort, regidor responsable de l’Àrea de Desenvolupament Local, creu que aquest curs pretén dotar d’eines per als empresaris del sector “ja que en un mercat dinàmic i en constant evolució, l'enfocament al client és la clau de l'èxit, cal saber interpretar què demana per a satisfer les seves necessitats”. 

Aquesta acció formativa s’emmarca dintre el Programa de Competitivitat Empresarial, un projecte de l’Àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alcanar, iniciat el 2014, ideat per donar resposta a les necessitats formatives del teixit productiu del municipi en diversos àmbits. El seu objectiu és millorar la competitivitat de empreses i professionals del municipi, posant a disposició d’aquest col·lectiu una oferta formativa de qualitat, ajustada a les seves necessitats reals, assequible i sense la necessitat de desplaçar-se a fora.

El regidor Jordi Monfort mostra la seva satisfacció “pel nombre de participants i la bona acceptació dels cursos que s’han realitzat al llarg de l’any, la qual cosa reafirma l’aposta per aquest projecte que tindrà continuïtat el 2017”. La darrera formació programada per aquest any és el “Curs de màrqueting emocional i habilitats de gestió” que començarà el  25 d’octubre.

 Prem AQUÍ per descarregar el full d'inscripció