Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nou correu electrònic de participació ciutadana

Nou correu electrònic de participació ciutadana

| Participació ciutadana

La participació ciutadana ha emergit amb força en els últims anys en un context polític i social complex, on els reptes socials requereixen no només de polítiques públiques per a la ciutadania, sinó de la implicació activa de la mateixa en el seu disseny i implementació.

L'àmbit local, donada la seva proximitat amb la ciutadania, és l'espai idoni per posar en marxa instruments que permetin la intervenció de la ciutadania i les entitats ciutadanes en processos de debat i d’elaboració de polítiques públiques.

En aquest context, l'Ajuntament d'Alcanar aposta per un model de participació proactiu, tal com es recull al reglament de Participació Ciutadana aprovat recentment, estimulat la participació ciutadana i posant en valor la proximitat, la conversa i el les decicions consensuades com a valors afegits a una política participativa.

En aquest sentit, es posa a disposició de la ciutadania el correu electrònic participaciociutadana@alcanar.cat, per tal de vehicular les inquietuds, propostes i suggeriments de la ciutadania en l'àmbit de la participació.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar