Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Naix Monsortirem, la plataforma per a canalitzar la solidaritat ciutadana amb Alcanar

Naix Monsortirem, la plataforma per a canalitzar la solidaritat ciutadana amb Alcanar

| monsortirem

L'episodi de fortes pluges torrencials del passat 1 de setembre en poc temps va causar inundacions al municipi d'Alcanar, amb greus desperfectes en els habitatges, propietats privades, finques i comerços. També es van veure molt afectats el port i vies que faciliten la distribució de productes i mercaderies, així com els camins d'accés a finques.

Aquesta catàstrofe sense precedents a les Terres de l'Ebre va fer sorgir una allau de voluntariat durant els primers dies d'emergència. Ara, en aquest context, ha nascut la Plataforma Ciutadana Monsortirem, formada per membres de la societat civil d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja amb l'objectiu de canalitzar accions de solidaritat per a recaptar fons per a la reconstrucció del municipi.

En els pròxims dies la plataforma farà un acte públic per a donar-se a conéixer, de moment ja està organitzant una agenda d'actes que inclouen concerts solidaris amb artistes de la terra i de la resta de Catalunya, partits de futbol benèfic amb la participació d'equips d'àmbit local i nacional i diferents iniciatives de merchandising per a fer difusió de del projecte. També està previst que s'habilite un número de compte corrent per a gestionar les donacions.

Des de l'Ajuntament d'Alcanar ja s'ha expressat la voluntat de donar suport a la Plataforma Monsortirem i de col•laborar amb tots els mitjans que tinga al seu abast.

Foto: Àlex Espuny.