Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Miquel Adell, Mireia Forcadell i Maria José Tena premiats a la campanya de Nadal de FECOAL

Miquel Adell, Mireia Forcadell i Maria José Tena premiats a la campanya de Nadal de FECOAL

| Economia

La campanya nadalenca de FECOAL ja té guanyadors. Ahir els van anunciar des d’Alcanar Ràdio, on es van sortejar els tres premis d’entre les més de 10.000 butlletes dels clients que durant aquests dies han fet les seues compres als comerços de FECOAL. Els guanyadors són Miquel Adell per la Joieria Rellotgeria Esteller que s’emporta 600 euros a gastar als comerços de FECOAL, Mireia Forcadell Garcia de Calçats Miquel que s’emporta el premi de 300 i Maria José Tena Reverter per Perruqueria Casla que rebrà el xec de 100 euros. 

Per al president de la FECOAL, Ramon Martí, “ha estat una molt bona campanya que es pot acreditar amb els més de 10.000 butlletes”. Jordi Monfort, regidor d’Empresa, Comerç i Turisme afegeix que l’Ajuntament continuarà donant suport a "les accions de dinamització que permeten a la ciutadania interactuar, conèixer els comerços locals i relacionar-se amb els comerciants, a la vegada que incentivar les compres de proximitat".

El dissabte, 11 de gener, les persones guanyadores dels tres premis rebran un xec simbòlic amb el premi. Aquell mateix dia hauran de gastar l’import als comerços adherits a la campanya, acompanyats d’una comitiva festiva que anunciarà el seu recorregut pel poble.

Pel que fa als premiats del concurs de fotografia amb el photocall de FECOAL els guanyadors són en primer lloc Naiara Marquina amb 158, en segon lloc Remei Cano amb 125 i en tercer lloc Yolanda Molina amb 111 vots. El mateix dissabte s’entregaran les tres paneres als guanyadors del concurs.

Enhorabona a tots els afortunats i afortunades!